Matlagning, bakning och en riktig besvikelse!

IMG_2203.jpeg

Andra veckan i November tog jag det ganska lugnt eftersom vi varit iväg över helgen. Härligt när man kan skapa lite balans i vardagen och det inte är go, go, go hela tiden.

På måndagskvällen beställde jag mat från Shake Shack, tittade på TV och lade mig tidigt. Perfekt måndag!

26E9A8A5-B7C8-4066-B074-31624002E0F1.jpeg

På tisdagen läste jag  Northern Lights av Philip Pullman eftersom jag ville ha läst boken innan vi börjar titta på serien. Det blev även lite TV i form av The Morning Show och FBI. Till middag åt jag fisktacos – så gott!

IMG_2134.jpeg

IMG_2163.jpeg

Nästa dag gjorde jag en riktigt god wrap med halloumi till lunch och på kvällen blev det goda nudlar (lovar att blogga recepten!). Jag tittade även på film, nämligen Colette som jag missade när den gick på bio.

IMG_2190.jpeg

På torsdagen gjorde jag en massa jobbärenden I stan och passade på att ta lite fina bilder när jag gick omkring. Lyx att promenera när det är torrt ute! Till lunch åt jag nudelrester och på kvällen gjorde jag tortillapizza till middag.

IMG_2405.jpeg

IMG_0874.jpeg

På fredagskvällen lagade jag en ny version av sataykyckling och till efterrätt åt vi hallon med brynt smör. Recepten kommer!

IMG_2463.jpeg

IMG_2527.jpeg

På lördagen bakade jag chocolate chip cookies och tog det lugnt under dagen och på kvällen gick vi ut och åt middag på en nyöppnad restaurang som jag hade ganska höga förväntningar på. De infriades INTE, trots att mat och dryck var bra och såklart sällskapet. Men servicen och stämningen i lokalen var under all kritik.

IMG_2590.jpegIMG_2595.jpeg

IMG_0887.jpeg

På söndagen sov vi länge och åt sedan vår vanliga äggfrukost OCH fattiga riddare med bär och grädde. Mums så gott! Recept kommer på det med…

IMG_0898.jpg

IMG_2678.jpeg

På kvällen firade vi Mårten Gås så smått en vecka för sent med svampsoppa och anka med portvinssås. Vi äter väldigt sällan gås i vår familj, så detta var inte så långt ifrån hur vi brukar fira som man kan tro. .

En reaktion till “Matlagning, bakning och en riktig besvikelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s