Recept: Crostinibricka – vinterversionen!

På juldagen var vi trötta på julmat och tung mat i allmänhet så vi svängde ihop en crostinibricka med en massa gott vi hade hemma. Förutom att det är så himla GOTT med crostini och plockmat så är det också en bra ursäkt för att städa ur kylen lite. Nästan allt passar på en bit crostini.

Vi hade tjälknöl på hjort med remoulade och rostad lök, cream cheese och tomat-röra, några oliver, pata negra, hemmagjord majonnäs, salami, gravad lax med dillfärskost. Samt ostar, kex och päron.

Älskar verkligen plockmat och detta är enklaste sättet att duka fram en massa gott på snabbaste vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s