Tillbaka i London, födelsedagsfirande och matlagning!

Andra veckan i januari, men första veckan tillbaka i London efter julledigheten, var det en hel på del g. Jag jobbade som vanligt varje dag, men packade också upp, plockade undan och fixade. Alltid mycket att göra när man lämnat London i Decemberkaos. Men förutom att fixa hemma hade jag en lugn kväll med nudlar och en bra bok.

Tisdagen var snarlik; jobb, fix hemma, fixa presenter och allmänt organiserande.

På onsdagen var det min käre pojkväns födelsedag så vi firade med champagne och vacker utsikt på  Sky Pod Bar, innan middagen.

Även middagen bjöd på fin utsikt från Heron Tower där vi åt en riktigt god middag på Sushi Samba.

Torsdag jobbade jag och tog det lugnt på kvällen.

På fredagskvällen åt vi burgare och gick på bio och såg Cats. Vi förväntade oss inte att den skulle vara bra, men ville se med egna ögon hur dålig den var. Och ja, sååå konstig film. Tycker denna video summerar filmen perfekt!

På lördagen stannade vi hemma och jag gjorde räkcocktail i salladsblad (+ avokado) som förrätt…

…och till efterrätt hade vi sjötunga a’la meunière som blev otroligt gott! Recept kommer.

Till efterrätt åt vi Gino och vaniljglass. Alltid gott!

På söndagen sov vi länge och åt vår favoritfrukost innan vi gick en härlig promenad i Wimbledon Common.

Vrålhungriga efter vår promenad åt vi en sen lunch på The Ivy Café in Wimbledon Village innan vi åkte hem igen.

Till middag gjorde jag en värmande kycklingcurry. Recept kommer!

En rätt bra första vecka (och helg) tillbaka måste jag säga. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s