Mycket bio och lite lugn!

Tredje veckan i januari började med en väldigt god, men kanske inte så nyttig, frukost.

Rostat bröd med ett (för mig) nytt Nutella-likt spread fast med crunch, som min kompis Tobias gav mig när jag var hemma till jul. Sååå gott!

Till middag åt jag min fredagspasta med brynt smör, parmesan och tryffelolja. Sååå gott! Åt detta typ varje fredag ett tag, därav namnet.

Tisdagskvällen var snarlik. Det var dåligt väder ute och efter några socialt intensiva veckor var ate skönt att vara hemma. Till middag blev det en grillad ostmacka. Sååå gott!

På onsdagen gick jag en härlig promenad på lunchen och njöt av solen. Sååå härligt!

På kvällen träffade jag en kompis och vi hade en riktigt härlig kväll på en ny restaurang där vi åt gott, drack vin och pratade kvällen lång.

På torsdagen begav vi oss ut i regnet, gjorde lite ärenden innan vi tog en snabbmiddag på Shake Shack innan vi såg 1917 på en IMAX-biograf. Helt otrolig upplevelse just på den bion. Tycker fortfarande att 1917 skulle vunnit bästa film på Oscarsgalan, den var SÅ bra.

Efteråt gick vi till Café Monico, delade en karaff vitt vin och diskuterade filmen. Nästan lika viktigt som att se filmen! Vi hade ju en del att säga efter just den filmen. Wow!

På fredagskvällen blev det bio igen (detta var ju Oscarssäsongen), denna gång gick jag dock ensam, och såg grymma The Gentlemen. Såå bra! Och riktigt kul att se Hugh Grant och Michelle Dockery i roller vi inte är vana att se dem i. Och Matthew Mcconaughey var såklart grym som vanligt.

På lördag sov jag länge och läste sedan i sängen en lång stund.

Men på eftermiddagen begav jag mig till Curzon Victoria (sån fin biograf) för att se Little Women. Underbar film!

På väg hem köpte jag med mig lite gott till middag. Det blev bakad camembert med baguette, salami och favoritoliverna (nocellara). Mums!

Även söndagen var lugn. Jag vara bara hemma (ingen bio!) och läste, tittade på teve och beställde grekiskt till middag. Det var en betydligt lugnare vecka än på länge men det var verkligen välbehövligt.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s