Recept: Prinskorv i briochebröd med tryffelmajonnäs och rostad lök

Ett av de matigare tilltuggen på julfesten var dessa mumsiga mini-hotdogs! Stekta prinskorvar i fluffiga briochebröd med truffelmajo och rostad lök. Sååå goda! Men tycker du inte om tryffel så smaksätt majonnäsen med något annat (eller låt den vara som den är) eller använd ketchup istället.

Stekt prinskorv i briochebröd med tryffelmajonnäs och rostad lök, makes 8

Anpassat efter Jessica Frejs recept

8 prinskorvar

4 brioche-korvbröd, halverade

1,5 dl Hellman’s majonnäs

3 tsk tryffelolja av bra kvalitet

ca 1 dl rostad lök

salt och peppar

mer tryffelolja till servering

Stek korvarna i en stekpanna eller i ugn. Blanda majonnäs med tryffeloja, salt och peppar. Lägg korvarna i bröden och toppa med ca 1 msk tryffelmajo och rostad lök. Ringla över några droppar tryffelolja innan servering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s