Gott Nytt År!

Hej! Hoppas ni alla hade en mysig jul och ett trevligt nyår! Själv hade jag två härliga veckor i Skåne över jul och åkte tillbaka till London i mellandagarna för att sedan fira nyår i Norfolk. Denna veckan var vi lediga i måndags med Trettondagen är ingen helgdag så vi har haft en fyradagars arbetsvecka som har känts helt ok. Jag har hunnit ikapp lite både på jobbet och hemma, vilket känns skönt efter flera veckor iväg.

Tyvärr har jag inte haft tid och inspiration till att skriva på bloggen mycket den senaste tiden trots att jag lagat mycket mat som jag vill föreviga på bloggen, både för min egen skull (jag använder verkligen bloggen mycket för att hitta mått till recept som jag glömt bort eller för att få inspiration) och för er läsare, eftersom jag bara skriver om de recept jag verkligen tycker om. (Detta kan ju ändras över tid, så en del av de gamla recepten hade jag kanske inte skrivit om idag, men vi utvecklas och lär oss och det är ju lite poängen med att dokumentera också tycker jag.)

Har ni några matmål för året? Jag har inte riktigt tänkt på hela året men är peppad på vårvintermat. Jag vill gärna äta massor av fondue (både med ost och kött), tartiflette, goda pastarätter och grytor varvat med mycket grönsaker och soppor och gott bröd (kanske hembakat?) med mycket smör på. Visst är det härligt ändå att vi går mot ljusare tider, trots att det bara är januari?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s