Jul i Skåne!

Hej från Skåne! 👋

Hoppas ni alla haft en fin jul! Det hade jag. Här hemma i Skåne med mamma och pappa. Vi har myst ihop och ätit en massa gott men jag har även hunnit träffa några vänner. Bara jobbigt att tiden går så himla fort. Jag har redan varit här hemma i en och en halv vecka och nu är det snart dags för nyår. Har ni planerat vad ni ska äta? Det har jag. På nyårsaftpn kör vi alltid på riktiga klassiker, så det är rätt lätt att hitta på tycker jag. Vill ni ha inspiration finns det mycket här i arkivet sedan tidigare år. Bara att söka, alltså!

Jag vill passa på och säga tack till er som läser här! Det är verkligen roligt att kunna inspirera med lite recept då och då. TACK! Och GOTT nytt år!

Annons

2 reaktioner till “Jul i Skåne!

  1. Så mycket god mat ni hunnit med under din julledighet. Tyckte det såg ut som mandelmusslor på en av bilderna, är så sugen att testa baka sådana, har ärvt farmors gamla veckformar. Är bara så rädd att man inte ska få ut dom rackarna efter gräddning! 😉

    1. Testa!! Jag har ett jättebra recept här på bloggen. Det kan vara trixigt att få ut dem ur formarna om de diskats med diskmedel, men efter en bakning (och diska sen med endast hett vattnet så lite fett stannar kvar) så ska det inte vara några problem. Också viktigt att vända formarna och liksom slå ut dem när de är varma, så släpper de lättare. Lycka till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s