Om Hanna

Jag som står bakom Matarkivet heter Hanna, är 30-something  och från den skånska slätten, men bor sedan många år tillbaka i världsstaden London.

Jag har en fäbless för plockmat och förrätter, älskar inredning och mode, att resa och att läsa. Föredrar svensk sommar men brittisk vinter. Älskar champagne och skaldjur, men kan också koka soppa på en spik. Kokboksamlare som gillar vilt.

Skriv gärna en kommentar här på bloggen, följ mig på instagram eller maila mig på scandelights@gmail.com om du vill komma i kontakt med mig. 

Annons

5 reaktioner till “Om Hanna

 1. Jag fann dej av en tillfällighet och vill verkligen lyfta på hatten för din fina BLOGG. Jag kommer gärna tillbaks igen.

  Vårhälsningar från södra Småland

  roffekock

 2. Tack så jättemycket för den fina körsbärsmarmeladen. Underbart god! Hoppas du hinner komma och hälsa på oss nästa gång du är hemma i Sverige. En sådan trevlig matbloggsträff ni var på i Göteborg. Jag har varit på en matvandring i Malmö vid Möllevångstorget för några år sedan, en födelsedagspresent från dottern Cecilia. Det var också trevligt. Man får många nya idéer. Stor karm från Karin i Brönnestad.

  1. Hej Karin,

   Det var så lite! Det får jag försöka hinna med! Kommer redan på torsdag. 🙂 Jag tror att även mamma gjort den matvandringen vid Möllan, skulle jag också vilja testa! Ha det gott så ses vi! Kramar, Hanna

 3. Hej! Jag snubblade över din blogg och tycker det är så kul att ha hittat dig. Jag kommer också från de Skånska slätterna men har bott i England i 20 år! Har satt din blogg i min reader och ser fram emot att läsa mer 🙂

  1. Hej Carin! Så roligt att du hittade min blogg. Kul att vi har så mycket gemensamt. Wow att du bott här i 20 år! Tiden går fort. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s