Trinity återigen

För vilken gång i ordningen vet jag inte, men på pappas födelsedag gick vi till underbara Trinity igen.Vi nöjde oss med förrätt och varmrätt och drack kaffe och åt tårta hemma hos oss istället för efterrätt.

Vi hade tur med vädret och trots att de inte har någon uteservering känns det nästan som att man sitter ute när glasväggen ut mot gatan står öppen.

Till förrätt valde mamma en terrin på confiterad kyckling, skinka och purjolök med sviskonsås till.

Pappa valde krabbsoppa med krabbravioli och Christopher och jag valde grisfötter med crackling, kapriscrème och stekta vaktelägg. Allt var riktigt gott!

Till varmrätt valde mamma rocka med nypotatis och sparris som såg riktigt god ut.

Pappa blev lite besviken över sin skogsduva för den var lite seg. Himla trist på hans födelsedag och allt, men tillbehören var i alla fall goda.

Jag var riktigt nöjd med min vattenbadsbakade bavette (styckdetalj av nöt som sitter vid bröstet ungefär), triple-cooked chips, märgben och bearnaisesås.

Tycker faktiskt att min egen bea är snäppet bättre men den har jag ju också provat fram efter min egen smak.

Christopher valde lamm och fick en variant på den fantastiska salladen jag åt förra gången, fast tyvärr med mindre ramslöksmajonnäs. Men köttet var underbart mört och gott.

9 reaktioner till “Trinity återigen

  1. Vad ni är ute och äter en massa gott! Hopplöst att kika på att dina bilder med alla goda rätter så här runt lunch…

  2. Karin: Ja, det var det!

    Emmy: Att äta är vårt stora intresse, haha.

    Cecilia: Ja, särskilt när det är gångavstånd dit, det är inte ofta man har den lyxen i den här stan.

    Helena S: Jag rekommenderar båda när ni åker hit! 🙂

    Mårtenssons: Engelsk mat är faktiskt inte så dum. Som all annan cuisine är den ju uppblandad, men det finns faktiskt en anledning till att så många kända kockar är engelska, trots att vi hemma tror att maten är tråkig.

  3. wow, vilken meny! coolt. rocka har jag aldrig sett på en meny, tror jag. jag kollar i ofs inte heller så noga på fiskmenyn eftersom jag inte äter det, haha. men vad smakar det?!

  4. Oj vilka imponerande upplägg. Synd att födelsedagsbarnet inte var nöjd med maten, men tjusigt var det (och finfin tårta med!). 🙂

Lämna en kommentar