Upp och ner

Hej hej!

Just nu är livet lite upp och ner, men jag jobbar på att det ska bli bättre.

På minussidan finns egentligen bara min flatmate som med sitt destruktiva festande gör att mitt hem känns som något helt annat än min borg. Vi har ett öppet kök/vardagsrum som alltid ser ut som ett bombnedslag efter hennes fester (trots att de aldrig är särskilt många) så trots att lusten att laga mat finns där så orkar jag inte alltid eftersom det innebär att jag får börja med att städa.

Jag letar lägenhet men vill ju ha hitta något fint och bo med bra människor, så det får ta den tid det tar.

På plussidan är det dock en hel del i mitt liv just nu också. Goda vänner från Sverige kommer och hälsar på idag tills tisdag och min flatmate ska vara hemma hos sina föräldrar hela helgen. Dessutom händer det lite saker på jobbet och om några veckor ska jag ha en långhelg i Göteborg, så allt är inte nattsvart.

Och i helgen vet jag att jag kommer att laga mat, så helt tomt blir det inte här på bloggen framöver. Vi ska dessutom till Tsunami och världens godaste sushi gör mig alltid på bra humör.

Trevlig helg!

21 reaktioner till “Upp och ner

 1. Åh… Jag lider verkligen med dig, men håller tummarna för att du snart slipper tramset. Det låter dock som en bra plan att ta din tid till att hitta något nytt, och förhoppningsvis behöver du inte flytta på ett bra tag efter det. Mysigt i alla fall med vänner på besök! Och mums för Tsunami! Det låter som att jag äntligen får gå till Nopi på middag imorgon, hurra!

  1. Tack, Sandra. Hoppas som du säger att när jag väl flyttat så kan jag ju få slippa det på ett tag.

   Hurra för Nopi! Du får berätta hur det var. 🙂 Trevlig helg!

 2. Hoppas det snart löser sig med en annan lägenhet! Måste vara hemskt att bo ihop med henne. Jag minns när vi bodde över en högljudd tjej (tack o lov inte ihop). Allt hon gjorde gjorde hon med sådant väsen. Hon hade dessutom fest tre dagar i veckan och hrm… sex dagligen. Allt hördes lite väl tydligt… Nu kan vi skratta åt det, men då var det lagom kul.
  Det låter som det ändå händer en hel del trevligt kring dig. Ha en skön helg! Kramis.

  1. Tack, hon har faktiskt lugnat sig lite nu, så det ska nog gå bra. Haha, jobbigt att hon tjejen var högljudd när det gällde allt. Men har hört mina grannar ha sex rätt ofta. England har ju gamla hus med tunna väggar…

   Hoppas du med hade en fin helg!

 3. Vilket jobbigt läge! Hoppas du hittar ett annat boende snarast! Min tyska kompis hittade värsta drömboendet när hon skulle bo i Australien: tillsammans med två trevliga gaykillar som båda jobbade som kock och hade en hundvalp. Och så låg huset vid stranden också… Hoppas att du hittar något sådant! Eller kanske en frisör, eller massör eller något annat man kan ha glädje av? Eller en händig snickare som bygger dig en walk in closet och som du kan laga mat till? 😉

  1. Oj vilket schysst boende din tyska kompis hittat. Tror nog det finns mer flådiga ställen i Australien än gamla London, men man kan ju drömma/hoppas. 🙂

 4. Trist att det inte ska funka, man tror ju folk ska kunna uppföra sig som vuxna, men man blir besviken då och då när det visar sig motsatsen…
  Boendet är ju ändå så viktigt, även om det är bara en faktor i vardagen. Bra att du kan fokusera på de bra grejerna också!

  1. Ja, man utgår ju lite ifrån hur man själv och ens kompisar är men det är bara att inse att många människor lämnar övrigt att önska. Tyvärr.

 5. Vi håller våra tummar hårt för att du ska hamna på rätt håll igen, upp och ner är inget kul i längden.
  Hoppas du får det riktigt bra när du får husera fritt från rumskompisen i alla fall.

 6. Usch! det där låter tufft. Har själv varit med om liknande situation när jag var yngre. Hoppas det löser sig snart. Ser fram emot några trevlig matrecept vartefter.

 7. Usch ja, det är svårt att hitta folk som man passar ihop med. Det är en av anledningarna till att jag ett par ggr när jag varit sugen på att flytta till UK backat, jag kan – orkar – verkligen inte bo med vem som helst längre. Inte för att det är det som är orsaken till att jag inte flyttat, men problemet dyker upp i huvudet.

  Hoppas att du hittar något bra, vännen!

  1. Ja, det är nackdelen med vissa storstäder – att man inte har råd att bo själv och måste dela boende. Tror säkert att jag hittar n9gon bra att bo med, inte lika mycket press nu som innan jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s