Middag på La Bodega Negra, Soho

lbn7

I fredags låtsades jag och några vänner att vi var i New York istället för i London. Det var sommarvarmt och vi åt middag och drack margaritas på ett mycket trevligt ställe som spädde på that New York feelin’. Med en hel glasvägg öppen utåt gatan mitt i Soho och Motown på hög musik hade vi en förträfflig kväll.

lbn8

Två av oss drack en frozen margarita med smak av apelsin och passionsfrukt som var riktigt läskande och god, medan Caroline valde en vanlig neutral margarita som säkert var god den också.

Matmässigt var det svårt att välja mellan alla goda mexikanska smårätter på La Bodega Negras meny men till slut valde vi guacemole med tortilla chips, kycklingtacos, shrimpquesadilla och svampquesadillas.

lbn6-001

Tortillachipsen var de krispigaste och godaste jag någonsin smakat och både guacemolen och den rostade tomatsalsan var riktigt goda.

lbn1

Quesadillasen såg ungefär likadana ut och även om båda var goda så var svampvarianten helt klart bäst. Fantastiskt god rent av, så det var typiskt att jag redan var mätt när jag började på just den rätten.

lbn5-001

Kycklingtacosen var riktigt goda, och starkare än vi trodde så det behövs ingen extra Tabasco på dessa…

Det kanske inte ser ut som mycket för tre personer, men sent en kväll efter vin och nibbles på ett annat ställe räckte det mer än väl.

Hit kommer jag absolut att gå igen. Det är en sån skön känsla av New York-feeling, god mat, schyssta drinkar, bra musik och riktigt kul stämning.

La Bodega Negra,16 Moor St, London W1D 5NH

En reaktion till “Middag på La Bodega Negra, Soho

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s