Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär och sist det hände gjorde jag världens enklaste middag med stekt potatis, spenat, halloumi och stekt ägg vars rinniga gula agerar sås. Gott, somrigt, snabbt och enkelt. Perfekt för en vardagskväll.
Ett recept behövs knappast, men här kommer en liten fingervisning:
Koka nypotatis. Smält smör i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun, lägg i spenaten och låt den krympa ihop. Stek ett ägg i en annan stekpanna och därefter halloumin på hög värme. Servera.
Det där halloumi-begäret kan komma över en precis när som helst 🙂 Det här ser jättegott. Har aldrig ätit halloumi med stekt ägg förut. Det måste jag ju prova! Alltid bra med en anledning till att steka på eller grilla halloumi 🙂
Hoppas du har en härlig försommar i London!
Kram!
Det är precis så här god enkel mat kan vara. Det där halloumibegäret är inte att leka med, ha ha…