New York: Baseballmatch!

Sista kvällen i det stora äpplet var det tredje matchen i rad mellan New York Yankees och Boston Red Sox. Lagen hade vunnit en match vardera så denna var avgörande. Claes var exalterad som ett barn på julafton, och även Emma och jag var taggade, men kanske inte riktigt lika mycket.

Det var verkligen en upplevelse att gå på baseball, och kul att åka ut till the Bronx med tunnelbanan och se alla Yankeesfans. Det var allt från äldre till småbarn och gärna något man delade med familjen. Skön stämning således.  Särskilt när stadion är fullsatt och hemmalaget vinner. Vi fick se homeruns, åt nachos, åt mer nachos, popcorn och korv. En riktigt kul kväll helt enkelt!

Första laddningen nachos!

Man hade inte behövt lämna sin plats för nästan allting kom till en. (Här är det sockervadd, men även öl, glass, jordnötter etc.) Otroligt störande när man försöker titta på matchen.

Matchen är slut och Yankees vann.

Annons

4 reaktioner till “New York: Baseballmatch!

  1. Hej! Väldigt roligt att läsa din (mat-)reseberättelse från nyc, vi är på väg dit och behöver alla tips vi kan få! Får jag fråga vad hotellet du bodde på hette? Du verkar ha haft ett otroligt läge!
    /Linnéa -ny läsare som är här för att stanna!

    1. Hej Linnéa! Vad roligt att du hittat hit och vill stanna dessutom. 🙂 Vi bodde på Park Central precis vid Carnegie Hall. Riktigt bra läge och stora schyssta rum. Inte top notch, men mycket bra. Hoppas ni får en fantastisk resa! Och vill du ha fler tips har jag faktiskt en hel drös på restauranger och barer som jag fick av min NYC-kollega och lite annat löst folk. Kram, Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s