Middag på Mele e Pere, Soho

mep2

Jag ville fira min födelsedag med mina tjejkompisar och god men oprententiös mat och Mele e Pere hade precis det. Dessutom hade de prosecco på fat för endast £4 glaset och det gör ju vem som helst glad.

En i gänget var dessutom glutenintolerant och de trixade och ändrade rätterna för att anpassa dem till henne, sånt gillar vi.

Efter lite bubbel i baren (som är otroligt mysig och värd ett besök bara den) satte vi oss till bords och delade på flera olika förrätter. Bl.a. två stycken burrata med olika tillbehör, ricotta med ärtor och bondbönor, bläckfiskspett, melon och San Daniele-skinka, vitello tonnato samt gnocchi med speck och parmesan.

mep5

Burrata med tomatsås

mep6

Bläckfiskspett med potatis och god puré

mep4

Ricotta med ärtor och bondbönor

mep3

Min tallrik med diverse gotter

mep1

Varmrätterna var lika lockande som förrätterna och vi hade lite svårt att bestämma oss, men till slut valde några av oss deras carbonara som var en intressant variant med ravioli, dock otroligt god.

mep

Resten av oss provade hummerrisotton som var fantastiskt god den med! Detta var den lilla portionen och som ni ser var den generöst tilltagen och serverades med rikligt med hummerbitar.

Detta är ett sådant ställe som jag aldrig tycker att man kan få för många av. Där maten är god, priserna rimliga, servicen trevlig och stämingen avslappnad.

46 Brewer St, Soho, London W1F 9TF

3 reaktioner till “Middag på Mele e Pere, Soho

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s